En psykolog som erbjuder yoga

En psykolog som erbjuder yoga

God morgon på er alla mina härliga och fina läsare och välkomna tillbaka till min blogg. Som ni säkert har märkt så har jag inte skrivit några inlägg på ett par dagar för det har varit så mycket på jobbet så energin har inte räckt till att blogga. Nu är jag i alla fall tillbaka och dagens inlägg kommer att handla om det här med att kunna vara med på yoga i Östersund. Det är många som haft frågor och funderingar på detta och som tycker att det har varit svårt att hitta ett företag som erbjuder kundaliniyoga men även andra former av yoga. Jag har själv haft problem med att veta till vem jag skulle vända mig när det var jag som för ett tag sedan bestämde mig för att börja med yoga i Östersund. Genom en kollega fick jag veta att det finns ett företag som heter Nature In The Middle som är ett företag som min kollega var nöjd med.  

Jag valde därför att börja med kundaliniyoga där och tack vare att jag är så nöjd som jag är med Nature In The Middle och att ni är så många som sagt att ni verkligen är intresserade av yoga så tänkte jag att det var bra att skriva det här inlägget. Hon som håller i yogan är utbildad psykolog och erbjuder även psykologiska behandlingar. Om ni kanske föredrar att prata med denne psykolog i stället för att deltaga i yoga i Östersund så kan ni givetvis boka en tid och gör gärna så att ni går in på hemsidan och läser mer där. Jag hoppas att ni tyckte att det var bra att få veta lite mer om det här, hej på er och vi hörs snart igen. 


Kommentarer är stängda.