Laga din iPhone billigt på Tyresö

Laga din iPhone billigt på Tyresö

Rätt som det är så händer det! Jag tappade min iPhone när jag klev ur bilen utanför skolan en tidig morgon när morsan skjutsade mig, och glaset sprack. Tala om att jag blev besviken, för denna telefon fick jag i födelsedagspresent bara några dagar innan. Det har aldrig hänt mig innan att någon av mina telefoner gått sönder men jag har såklart hört om andra med otur. När jag kom till skolan var det en i klassen som berättade att det finns en butik där man kan laga sin iPhone billigt på Tyresö och att denna butik heter Alfa Mobilservice. 

Efter plugget tog jag bussen och åkte dit och lämnade in telefonen, och de lagade den medan jag väntade, så slutet gott, allting gott skulle jag vilja säga. Även om man är rädd om sin telefon så är det lätt hänt att man tappar den, det är, har jag förstått, någonting som man nästan får räkna med kommer att hända någon gång. Det är verkligen en bra service då, att man kan få lagat telefonen och att det går på nolltid. Jag känner mig glad över att Alfa Mobilservice kunde hjälpa mig, och skulle det var någon av er som är intresserad av att även laga er iPhone billigt på Tyresö, då är det solklart att det är till denna butik som ni ska vända er. Sedan spelar det ingen roll om ni har en annan telefonmodell, för de flesta märken lagar de. Det var nog allt vad jag hade på hjärtat, i alla fall för tillfället, och så får man verkligen hoppas att jag inte klantar till det igen. Men nu vet jag i alla fall vart jag ska gå om det skulle hända. 


Kommentarer är stängda.