Massage i Hässelby

Massage i Hässelby

Välkommen till bloggen denna soliga dag och till ett inlägg om ett företag vid namn Osteopati & Kiromassagekliniken Pierre Lundqvist, som erbjuder massage i Hässelby.  

Ni är många som dagligen kommer in på min hörna på nätet eftersom ni tycker det är spännande att få läsa allt jag delar med mig om. I dag har jag ännu en sak att ta upp med er, och det är att jag har hjälpt en vän att flytta. Hon hade en stor lägenhet på femte våning och de flesta möblerna gick inte in i hissen. Jag bar möbler i flera timmar, först ner i trappen, och sedan in i den nya lägenheten och den låg i markplan som tur var. När vi bar ner en tresitssoffa knakade det till i ryggen och jag kände med en gång att det gjorde ont, men jag bet ihop. Dagen efter vaknade jag med en förskräcklig värk och jag tyckte att det var bäst om jag bokade in en massage, och då jag tidigare vänt mig till Osteopati & Kiromassagekliniken Pierre Lundqvist och fått riktigt bra massage i Hässelby så valde jag att höra av mig till dem återigen. Jag kan bara säga att massage verkligen är bra och det borde ni prova om ni har något problem med era muskler eller leder. Kanske bor ni i Hässelby och är intresserade av massage? Om så är fallet ska ni inte tveka på att boka en tid till Osteopati & Kiromassagekliniken Pierre Lundqvist, och man bokar tid från deras egen sida på nätet, så den tar jag och länkar er till. Nu hade jag nog inget mer direkt som jag skulle ta upp med er så med det sagt önskar jag er alla en bra dag! 


Kommentarer är stängda.