Vem har inte drömt om tjusiga naglar

Vem har inte drömt om tjusiga naglar

Vem har inte drömt om tjusiga naglar? En vän som bor borta i Enköping hade skaffat sig eleganta naglar och detta ville även jag göra efter att jag sett min väns naglar. 

Jag letade runt på internet efter nagelinspiration eftersom jag ville att mina naglar skulle se moderiktiga ut. Jag tycker att det är jättebra att det går att få naglarna att se snygga ut med många olika typer av både färger och glitter.

Jag som aldrig gjort en nagelförlängning tidigare visste inte om det var akrylnaglar eller gelenaglar som var det rätta för mig men då sa min vän att att hon hade gelenaglar men att om jag gick till en salong skulle jag få veta av nagelterapeuten vilket som skulle passa mig.

Jag har ingen aning om hur någon somvill ha naglar som ser moderiktiga ut skulle fixa iordning sina naglar men jag tycker att det är bra att ha båda alternativen! Med snygga naglar kan du välja en sofistikerad look på jobbet ellernär du går ut på stan. 

Har ni gjort någon behandling inom naglar, snälla, kan ni inte skriva om det?

Jag är verkligen glad att hitta naglar mer fashionabla, tack för bra information!

Mars 23, 2018 at 2:24 am

Dina naglar är ganska gosh!!!! De ser väldigt snygga ut. Älskade det???????? Svara Delete

Jag hoppas att du får dina naglar gjorda för då kommer jag att få mina naglar gjorda för att matcha dina och kanske kan vi hänga ihop eftersom våra naglar skulle vara så lika ???? März 24, 2018 at 6:39 pm

Vackra naglar. Min fru älskar dem väldigt mycket. Besök beautyringsnail för mer information. Svara Stryk

Ge dig själv tid att låta gelskalet härda innan du applicerar färg eller topplack. När du har applicerat topplacket låt den stiga tills den är torr. skalet fortsätter att hårdna under de kommande fem minuterna efter att du har använt det. 


Kommentarer är stängda.