Ett företag för dig som behöver däckförvaring

Ett företag för dig som behöver däckförvaring

Gud vad kul det är att ha en bil och så bra att jag har hittat en däckverkstad i Hallstavik. Under många år hade jag inte riktigt råd att ha bil så jag åkte buss. Men nu har jag skaffat en bil för jag har valt att prioritera att ha något roligt att göra, åker gärna en tur med bilen på helgerna, för att inte tala om hur bekvämt det är att åka och storhandla och packa matkassarna i bagageutrymmet i stället för på bussen. Jag har köpt en bättre begagnad bil som jag är supernöjd med, enda problemet var att det låg fyra sommardäck i baksätet, som givetvis hade fällts, och jag hade ingen plats hemma för däcken. Som tur är så finns det en däckverkstad i Hallstavik som heter Eneby Bil & Gummi och jag for dit och de tog hand om däckförvaringen. 

Det var min brorsa som tipsade mig om Eneby Bil & Gummi. Samma dag som jag köpt bilen ringde jag brorsan och frågade om han hade plats för däcken, men det hade han inte. Han berättade att han har sina däck förvarade hos denna däckverkstad i Hallstavik och han tyckte bestämt att även jag skulle vända mig till Eneby Bil & Gummi. Sedan är det så bra att det inte bara går att förvara däcken hos det här företaget, för det går även att köpa nya däck. Det är viktigt att se till så att man har bra däck så att man kör säkert på vägarna, och är det någon av er som behöver skaffa däck eller behöver förvara era däck hos en däckverkstad i Hallstavik kan ni vända er till Eneby Bil & Gummi. 


Kommentarer är stängda.