Glasmästeri i Skurup

Glasmästeri i Skurup

En boll for in genom fönsterrutan, det var grabben som är tio som spelade boll. Först blev jag riktigt arg men sedan kom jag på att jag själv har varit i den åldern. En krossad glasruta, var det inget värre än så var det faktiskt inget att jaga upp sig för. Det var i alla fall en glasruta som inte har de där vanliga standardmåtten så därför var det inte riktigt så enkelt att bara åka till ett byggvaruhus och köpa ett nytt. I det här fallet var det nödvändigt att anlita ett glasmästeri i Skurup med omnejd som heter M.T Glasmästeri, och att jag valde att vända mig till just detta glasmästeri i Skurup beror på att jag fått hjälp av dem en gång innan men i ett annat ärende, men jag var väldigt nöjd och därför var det inget att tveka på att vända sig till det här företaget ännu en gång. 

Det tog ett par dagar innan glasrutan var klar att monteras, och under tiden fick det sitta en masonitskiva för fönstret. Det som var jobbigast var att glaset bokstavligt talat hade gått i tusen bitar. Jag sopade glas i ett par timmar, men trots att det här hände för ett halvår sedan hittar jag fortfarande små glasfragment. Det såg inget roligt ut med masonitskivan, men som sagt, två dagar efter olyckan kom det nya glaset upp och jag har nu förbjudit grabben att spela boll utanför huset. Jag kan i alla fall säga såhär att om någon av er behöver anlita ett glasmästeri i Skurup med omnejd så kan jag varmt rekommendera er att ni tar kontakt med M.T Glasmästeri. Det var allt för den här gången, tack och hej! 


Kommentarer är stängda.