Välj motiv på tavlan

Välj motiv på tavlan

Hej och välkommen till dagens inlägg där jag ska prata en liten stund med er om vad ni kan ge bort i present till någon som redan har allt. Ta min morsa som ett exempel. Hon har i stort sett det mesta, med lådor och skåp fullpackade. När hon fyllde 45 visste jag inte vad jag skulle köpa, men så berättade en kompis morsa om ett företag som gör tavlor utifrån motiv som kunderna vill ha. Är det ett företag som gör tavlor i Solna frågade jag, för både jag och morsan bor I Solna.  

Jovisst fick jag till svar, är det ett företag för alla som vill skaffa en tavla i Solna, men det var bara halva sanningen, för det här företaget som heter Beds and fun vänder sig till alla från norr till söder i vårt avlånga land, eftersom det är ett företag som man skickar in en önskad bild till deras e-post, sedan gör de tavlan utifrån det motiv man skickat in. Med andra ord ett företag inom tavlor både i Solna och alla andra orter också. Morsans älskade katt tog jag en bild på i mobilkameran. Egentligen tog jag minst 20 bilder för det är svårt att fotografera djur. En bild blev kanonbra så den skickade jag in, och så fick jag en fantastiskt fin tavla på katten som jag gav bort morsan, och det är inte ofta jag ser att morsan blir så glad som hon blev. Beds and fun skulle jag säga är det perfekta företaget för den som vill ge bort en unik present. Nu vet ni detta och skulle ni vilja veta mer eller se ett galleri på kunders tavlor så får ni klicka er in till deras hemsida som det finns en länk till ovanför här någonstans i inlägget. 


Kommentarer är stängda.